Gratis meditatie voor 'leren ontvangen'
Download hier deel 1

Page content

article content

Healer

Helende Energie

Healer voor ontspanning, ontspanning van jouw zintuigen. Je ogen ontspannen bij dit werk,  je huid ontspant als reactie hierop, om lichamelijke ontspanning ook meteen mee te nemen. Maar dan ben je nog niet klaar. Emotionele ontspanning volgt, weghalen van stijfheid in je denken, rondjes draaien in gedachten. Er niet uit kunnen komen. Je wilt wel anders denken en doen, maar je betrapt jezelf erop dat je toch steeds hetzelfde doet. Stress geeft je weinig ruimte om te veranderen, herhaling van je patronen is het gevolg. Als je erg gestrest bent en is het moeilijk volledig te ontspannen. Kijk naar dit werk en ervaar wat het met je doet. Had ik de oplossing maar jaren gelden gekend.

Een klein detail

Het is een klein detail. Eigenlijk vraagt je lichaam om ontspanning in een drukke tijd zoals een opstart in 2018 na een aantal dagen vrij met de feestdagen. Zelfs de feestdagen kunnen meer stress opleveren dan jij je bewust bent. Ik herken dit bij mezelf in deze periode, dat ben ik gelukkig afgeleerd, ik bepaal mijn grenzen.

Dit werk ontspant jouw Energie, hart en lichaam gaan onbewust mee in de ontspanning. Met dit werk kan ik me meer openstellen voor het leven, stress laten gaan, alleen al door naar dit werk te kijken. Heerlijk, ik wens jou zeker ook deze ontspanning. Wil je reageren, graag, dat kan in het onderstaande contactformulier.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Healer

Plaats een reactie


*