Gratis meditatie voor 'leren ontvangen'
Download hier deel 1

Page content

article content

Laat het los, laat het gaan

De inspiratie voor deze blog heb ik gekregen van mijn kleindochter, die uitbundig deze tekst zingt. Ze danst hierbij op haar ook uitbundige manier en als ze klaar is, bedankt ze iedereen die op haar gereageerd heeft. Knap vind ik dit van haar, ze is per slot van rekening pas 3 jaar. Wat een levenswijsheid.

Loslaten

 

Stemmingen.....ben ik dat?

Loslaten een woord wat ik al jaren geleden heb gehoord. Loslaten geeft meer ruimte in je leven. Als je loslaat creeer je meer ruimte, niet meer zaken in je leven de hoofdrol laten spelen, terwijl je eigenlijk andere dingen belangrijker vindt. Als je het woord “loslaten” googled, dan komen er andere woorden omhoog zoals gemakkelijk, onthechten, praktische tips. Ja, het kan ook gemakkelijk, als je weet hoe, dan gebeurt het vanzelf. Het is als een wind die jouw zorgen, gedachten meeneemt, zodat je er geen last meer van hebt. Je kunt met energetische kunst jouw leven beïnvloeden, simpel en effectief. Mijn schilderijen hebben invloed op jou en jouw omgeving, positief, je komt tot rust. Merkbaar tot rust. Je hoofd raakt leeg van dagelijkse beslommeringen, je legt verbinding met jezelf zodat creativiteit, ruimte krijgt.

Creativiteit

Detail Geel

Creativiteit die in je zit, wordt actief. Deze Creativiteit vraagt alleen om aandacht van jou, nieuwe gedachten, maar ook om nieuwe dingen te ondernemen. Zo ben ik voor mezelf veel verder gekomen in mijn creativiteit en zijn er hele belangrijke dingen op mijn pad gekomen. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld, die nu een eigen weg leert gaan. Mijn vertrouwen is enorm toegenomen. Stap voor stap in het begin, maar het gaat steeds sneller. Zo zal het ook bij jou gaan als je gaat loslaten en het leven zal zich voor jou ontvouwen, met jouw creatie, voor jou bedoelt.

 

Comment Section

0 reacties op “Laat het los, laat het gaan

Plaats een reactie


*