praktische kunst
arrow_drop_up arrow_drop_down

Synergetische Kunst

Synergetische kunst is een product van Levenskunsten. In de kunstwerken zijn componenten verwerkt die de Synergie in uw huis of werkruimte vergroten. Helion Diamant bevordert Harmonie en versterkt jou en je omgeving op trillingsniveau. Kleur, Geur en vitaal Water vormen samen het geheel dat sterker is dan de optelsom van de componenten.  Jij en jouw omgeving worden in harmonie gebracht, straling en oud zeer lossen op, Vrijheid neemt toe. Het unieke gevoel van Vrijheid ontstaat door de zorgvuldige selectie van ingrediënten en de activering van de samenstelling per kunstwerk. Het kunstwerk wat je het meest aanspreekt bevordert Kracht en Liefde in je Leven.

Levensvreugde

€ 197,00

€ 157,00

Harmoniseert jouw huis en omgeving, zeer positieve energie. Het versterkt de levensvreugde.  Deze energie voelt als een aanraking, zacht en koesterend. Heel geschikt voor de slaapkamer.

Brengt blijheid, zelfexpressie, creativiteit en zelfvertrouwen.

Motiveert tot actieCanvas 3D

30 x 30 cm

Nieuwe energie

€ 197,00

€ 157,00

YlangYlang is een olie voor het Innerlijke Kind. Speelsheid wordt verhoogd en een krachtige Healer is voor het Hart. Samen met Helion Healing is dit een krachtige Energie die het Innerlijke kind heelt en aanzet tot verbinding met het ‘Hartweten’.

Luister naar je hart en je ziel zal dit herkennen.


Canvas 3D

30 x 30 cm

Vrijheid

€ 3750,00

Vrijheid......  vrijheid in gevoelens, zonder jezelf terug te houden. Er ontpopt zich een nieuwe wereld, een wereld vol verrassingen en aandacht. Aandacht voor jezelf, aandacht voor anderen, diepgaand. Jouw waarheid. Je hoeft er niet naar op zoek te gaan, alles is er al, in jou, en wordt aangeraakt door deze synergie van energie


Canvas 3D

80 x 80 cm

Wijsheid

€ 399,00

Wijsheid, emotionele betrokkenheid. Het werk geeft wijsheid, omdat het zichzelf heeft gecreëerd, een bijzonder proces. je krijgt met dit schilderij het beste in jouw leven. Lime olie en een mineralen component is gebruikt om het werk deze hoge energie te geven


Canvas 3D

50 x 50 cm

Deep blue

€ 499,00

Dit werk brengt balans, zodat het leven er veel beter uit gaat zien. Het werk is gemaakt om diepe emotionele wonden te corrigeren. Deep Blue helpt om tolerant te zijn en geeft emotionele acceptatie van levensgebeurtenissen, zodat je het leven kunt en wilt omarmenCanvas 3D

50 x 50 

Aarding & Vitaliteit

€ 599,00

Gecreëerd met heel veel water en het resultaat is voortreffelijk. Heel natuurlijk verschijnt er een klein Kalf alsof hij er altijd al geweest is. Hij kijkt zacht en liefdevol de wereld in. Gebruikt materiaal, goud Paars voor de visionaire blik. Aarding en vitaliteit, stimulans voor zachtheid.


Canvas 3D

60 x 60 cm

Prijs 599x

€ 999,00

€ 799,00

Painting in the bright colour blue

Dit schilderij blaast de energie ten top, like a peak state! De synergie is helder voelbaar en zichtbaar. Hoge energie waardoor je alert en gefocust blijft. Ben je bewust van de plaats waar je dit werk neerhangt. Het spel van dit schilderij is het serieus plukken van de vruchten van het leven, die steeds volledig aanwezig zijn. Speel met het leven , neem deel aan het leven, je wordt uitgenodigd.


Canvas 3D

80 x 80 cm

€ 999,00

Liefde voor het leven

Liefde voor het leven. Dit kunstwerk heeft me veel liefde voor het leven gegeven. Dit kunstwerk straalt enthousiasme uit dat nooit ophoudt. Het enthousiasme springt van het canvas naar jou. Het metallic blue is transparant en maakt je nieuwsgierig, maar ook spontaan. Is er een reden om niet van het leven te houden?


Canvas 3 D

80 x 80 cm

Wat een mooie website! En ook hele mooie schilderijen.. werd er echt door geraakt! Dank je wel!

Succes met de expositie!

Tjally  Dankers-Abma

Verantwoordelijkheid

€ 399,00

€ 320,00

Dit kunstwerk verandert je leven, omdat je andere keuzes voor jezelf maakt.

Je laat veel oude patronen los, jouw krachten komen vrij, zodat jij de keuzes kunt maken die voor jou belangrijk zijn.

Je neemt volledig verantwoordelijkheid voor je leven.


Canvas 3D

50 x 50 cm

Soul energie

€ 1399,00

Dit is mijn favoriete schilderij. Dit is wat echt komt van mijn innerlijk weten. Mijn Soul energie was enorm toen ik aan dit kunstwerk werkte. De Energie van het Universum spreekt in dit Werk. Genezing en evenwicht is wat je krijgt, wanneer dit kunstwerk in je kamer is.


Canvas 3D

80 x 80 cm

Visionair

€ 320,00

Visionair betekent, je ziet een duidelijk beeld van je toekomst.

Dit werk helpt je, je toekomst te zien, zoals jij wilt hebben.

Mediteer met dit schilderij en beelden zullen voorbij komen als vanzelf. Schrijf op wat voor jou belangrijk is. De weg zal zich openen om daar te komen.


Canvas 3D

50 x 50 cm

Magenta

€ 599

Magenta stimuleert organisatorische en leiderschapskwaliteiten. Groene muntolie nodigt u uit tot innerlijke helderheid voor uw eigen mening. De combinatie maakt verandering eenvoudig.

De motivatie groeit en nieuwe situaties en contacten worden mgelijk. Ik wens je veel succes met dit kunstwerk dat je duidelijkheid zal geven.


Canvas 3D

60 x 60 cm

Arborvitae

€ 1499,00

Arborvitae, Vertouw op het Goddelijke, vertouw dat onbewuste blokkades worden opgelost met de hulp van het Goddelijke.

Leef in rust en blijheid, volg de stroom in je leven, volg je intuïtie. jouw intuitie word sterker door dit kunstwerk.

Geef je over aan je Ziel, die weet dat jij zonder moeite kunt leven.


Canvas 3D

80 x 80 cm

€ 999,00

€ 799,00

Focus op nieuwe mogelijkheden

Het schilderen van dit kunstwerk geeft me focus op nieuwe mogelijkheden. Het warme geel stimuleert me om mijn kunstwerk op te geven. Geel versterkt de concentratie, logisch en positief denken, maar stimuleert je ook om goede keuzes te maken. Moedigt ook vitaliteit aan en opent een scherpe intuïtie.


Canvas 3 D

80 x 80 cm

€ 399,00

€ 320,-

Intuïtief

Terwijl ik dit kunstwerk aan het schilderen was, kwam het woord licht intuïtief in mij over. Het Licht met de groene kleur geeft mij persoonlijk een gevoel van Vrijheid, omdat het mijn energie in evenwicht brengt, zoals de Natuur dat doet. De stabiliteit komt in je lichaam, kijkend naar dit kunstwerk. Het kalmeert je Emotioneel.

Canvas 3D

50 x 50 cm

Purple

€ 199,00

Schilderij zestien

Dit werk is momenteel in Breda


Canvas 3D

30 x 30 cm

Helende energie

€ 499

Dit kunstwerk is gemaakt met een massageolie, die je ziel, lichaam en geest ontspant.

Het troost je in tijden van verdriet. Het Helion-component versterkt de kracht van de helende energie. Via dit schilderij wordt de cyclus van het leven geeft ruimer en geeft vrijheid om te ontspannen en te genieten.


Canvas 3D

50 x 50 cm

Zelfexpressie

€ 999,00

€ 799,00

Dit kunstwerk heeft tijd nodig om gemaakt te worden. Het gaf me het gevoel dat de energie in de kristallen zit een verborgen vibratie was die naar buiten wilde komen, maar het had tijd nodig om zichzelf te laten zien. Het Metallic Blue een zeer serieus component is om je zelfexpressie en zelfverzekerdheid te stimuleren.


Canvas 3D

80 x 80 cm 

Synergie

€ 599,00

€ 479,00

Nieuwe wereld, synergie die bepaald hoe processen in de nieuwe wereld gaat lopen. Synergie is de samenwerking van energetische componenten die elkaar versterken om zo optimaal Energie te kunnen overbrengen op de omgeving. Je kunt de toekomst hierdoor gaan bepalen.


Canvas 3D

50 x 50 cm

Woorden

€ 1.099,00

€ 879,00

Blij, Helder, Gevoelens, Optimisme, Alert, Geel, Nieuw. Veel woorden kunnen het verhaal van dit werk vertellen. Ik heb geen woorden voor een titel. Geniet van de liefde en de kleuren van dit kunstwerk. Geschilderd met een Mineraal component voor hoge energie !!!


Canvas 3D

80 x 80 cm

Serie van 4 kernen

Vitaliteit

4 kernen

€ 599,00

Mijn kunstwerk geeft vitaliteit in je leven. Je krijgt actieve beweging, hoge vibraties om veranderingen aan te brengen. Je maakt de juiste keuzes en kijkt met moed naar nieuwe kansen.


Canvas 3D

50 x 50 cm

Inspiratie

4 kernen

€ 599,00

De kleuren van kristallen uit de aarde inspireren mij, zo mooi. Elke keer zie je meer  kleuren. De  krachten van de aarde scheppen rust in de omgeving, voor de drijfkracht die je nodig hebt om een blij en gelukkig leven te hebben in welke omstandigheid dan ook.


Canvas 3D

50 x 50 cm

Leven

4 kernen

€ 599,00

Ik heb dit kunstwerk gemaakt met de kracht van de essentiële pepermuntolie. Laat angst los zodat je gelukkig kunt zijn en door je leven kunt glijden. Zie het leven als een leraar en herwin je kracht.

Canvas 3D

50 x 50 cm. 

Energie

4 kernen

€ 599,00

Kristallen worden gemaakt binnen Moeder Aarde, prachtige en machtige energie, die ons mensen ondersteunen met hun Energie. De Binnenaarde voedt de mens om zijn kracht e vinden en te benutten.

Canvas 3D

50 x 50 cm.

Fluid Experiment

Fluid

Transition

€ 197,00

€ 157,00

Fluid transition, weten en nieuwe informatie stroom en ervaringen komen naar je toe. Vertrouw op de veranderingen die je in je leven zult ervaren. 


Canvas 3D 

30 x 30 

Fluid

Basil

€ 197,00

€ 157,00

Fluid Basil, Ontspant geest en hart, optimisme, waarbij nieuwe energie vrijkomt. Versterkt jouw levensenergie. Canvas 3D 

30 x 30 cm

Fluid

Orange

€ 100,00

€ 80,00

Fluid orange , uitbundigheid, genieten van het leven, speels, spontaan, creatief. 

Klein werkje Canvas 

Fluid

Gold

€ 100,00

€ 80,00

Fluid Gold , stimuleert creativiteit, positieve stemming in huis, helpt bij verandering, maar zet deze ook in gang. Spontaan, leven zoals jij graag wilt. 


Klein werk canvas 

20 x 20 cm