Gratis meditatie voor 'leren ontvangen'
Download hier deel 1

Page content

article content

Stress geeft spinsels in mijn hoofd

Spinsels in je hoofd

Stress geeft spinsels in mijn hoofd

 

Stress geeft spinsels in mijn hoofd en dat gaat maar door, dag en nacht. Een nare situatie en hoe kom ik hier uit? Geen ontspanning en ik ben een gespannen boog, waar ik zelf geen erg in heb. Ja, zo’n periode heb ik ook gekend en ik wil er niet meer naar terug. Ik heb er geen grip op en ik kan er niets aan doen. In mijn spinsels werken de omstandigheden niet mee of zijn zelfs de oorzaak, vind ikzelf. Alle oorzaken die ik bedenk kloppen, ook met de spinsels die ik in mijn hoofd heb. Een spinsel geeft stress, geeft allerlei emotionele ongemakken, groeit geleidelijk, bezorgt me hoofdpijn, spierpijn, slaapproblemen. Kleine veranderingen, die steeds groter worden.  Ongemerkt is het mijn leven ingeslopen. Ook mijn gevoel verandert enorm, nergens meer van kunnen genieten. Me klein voelen ……… en ineens BAM …………. een BURN-OUT …………  een DEPRESSIE  ………… of ZOIETS ………….

Dat ene spinsel, ja dat is iets wat ik zelf heb bedacht, het is een draadje dat ergens begint maar steeds verder uitbreidt, omdat ik zelf verweven raakt in mijn eigen gedachten en deze als waarheid uitlegt aan mezelf.

 

 

Spinsel

 

Maar zijn mijn gedachten waarheid?

 

Nee weet ik nu, mijn gedachten zijn geen waarheid. Mijn gedachten zijn gebaseerd op oude geloofsovertuigingen, patronen die ik me door de tijd heen heb aangeleerd, waaraan emoties zitten die me gevangen houden. Mijn werkelijkheid beleef ik vanuit een warboel van ervaringen, emoties die alleen ik kan ervaren en nooit een ander. Wat is dit een Eyeopener voor mij geweest. Ik ben niet mijn gedachten en als ik steeds hetzelfde doe of denk, krijg ik steeds hetzelfde resultaat. Mijn gedachten zijn illusies die me gevangen houden, waar ik emotioneel door mezelf heb onderdrukt en in een depressie ben beland. Geen fijne leerschool, maar het is wel nodig geweest om mij te doen inzien dat het ook anders kan. Een fundamentele verandering heb ik opgestart om mezelf te healen van en los te laten wat me in de weg zat. Ik ben me steeds beter gaan voelen omdat er “lucht” kwam in mijn denken en handelen. Heerlijk om op te ruimen en meer en meer mijn eigen kunnen te zien en te voelen. Het is voor mij steeds makkelijker om de uitdagingen in mijn leven aan te gaan en de lessen te leren die ik hier op aarde te leren heb. Veel jaren ben ik hiermee bezig geweest, waarbij zich als vanzelf mijn methode Karmarelease heeft ontwikkeld. Door middel van hoogwaardige energetische componenten bij elkaar te brengen ontstaan er prachtige schilderijen die zichzelf creëren. Het geeft als resultaat voor  jou en jouw omgeving, rust en ruimte, zodat er Synergie van Healing opgestart wordt. Jouw energie wordt verbeterd, zodat jij vanuit jouw kern kunt gaan leven.

 

Wil je meer weten over Karmarelease, neem gerust contact met me op.

Anneke van Opstal, Energetisch Kunstenaar

Comment Section

0 reacties op “Stress geeft spinsels in mijn hoofd

Plaats een reactie


*