Lees hier ervaringen van klanten

Joy en Roy Martina over het Christallin Art Work

Ik heb dit Kunstwerk naar Joy en Roy Martina gestuurd in oktober 2016. Ik ben opgeleid tot Christallin Source Healer. De Christallin Source Healing is een krachtige Energie, die verbonden is met alle informatie die het universum bevat. Deze Christallin Source Energie verwerk in mijn Work of Art. De reactie die ik kreeg van hun beide staat hieronder beschreven. Dank je wel Joy en Roy voor jullie lieve reactie!!

Dear Anneke,

What some people noticed is increased creativity and serenity. We also muscle-tested and it has a harmonizing effect in the space. So what we can say that it emits a positive energy that creates wellbeing and connects people better with their resources. It would be perfect as well in the bedroom as it calms you down!

Joy & Roy MartinaD

Vertaling:

Lieve Anneke,

Wat sommige mensen gemerkt hebben, is toegenomen creativiteit en sereniteit. We hebben ook de spiertest-methode toegepast en het heeft een harmoniserend effect in de ruimte. Dus kunnen we zeggen, dat het een positieve energie uitstraalt die welzijn creëert en mensen beter verbindt met hun hulpbronnen. Het kan ook perfect in de slaapkamer, zodat het je kalmeert!

Joy & Roy Martina

Maikel van der Velden

Maikel kan heel moeilijk de overtollige kilo’s kwijtraken die hem in de weg zitten. Met behulp van diëtiste en begeleiding, is het steeds niet gelukt om af te vallen. Op mijn verzoek is hij begonnen met Karmarelease toe te passen. In het begin 1 x per dag en daarna 2 tot 3 x per dag. Daarnaast is hij begonnen met elke dag de olie Lemon te gebruiken. Ik ben zeer verbaasd te zien hoe hij veranderd is in een aantal weken tijd.

Hier is zijn verhaal

Mijn naam is Maikel. Ik heb mijn leven lang al moeite om mijn gewicht te op peil te houden. Overgewicht komt veel in de familie vooral aan mijn moederskant. Bij vaderskant is het heel wisselend en heeft niet iedereen last van overgewicht. Ik heb last van schommelingen en dit voelt niet fijn. Ik weet niet waar het aan ligt. Het lastigste is dat ik geen controle heb over mijn gewicht en steeds meer lichamelijke klachten ontwikkel.

Loslaten

Sinds ik begonnen ben met Karmarelease zijn er opvallende veranderingen begonnen. Ik nies heel veel, het lijkt dat het borrelt in mijn neus en kriebelt in mijn keel. Er komt van alles los en heb veel zakdoeken nodig elke dag. Ik ga vaker naar het toilet, ook in deze patronen, is er veel veranderd . Ik drink veel water. Ik snoep minder en begin juni heb ik bij Anneke op de weegschaal gestaan. Mijn gewicht was 106 kg met kleren aan, ik heb ook 110 kg gewogen. Als je de kleding en schoenen hiervan afhaalt, is mijn gewicht 102-103 kg. Ik besef nu ook dat ik minder behoefte heb aan eten. Gewoon maar niet de overdadige maaltijden meer. Mijn lichaam geeft aan als ik genoeg heb gegeten.

Beter slapen

Wat er ook veranderd is, dat ik afgelopen week beter slaap, zelfs zonder het masker voor mijn slaapapneu. Ik slaap diep, goed en word uitgerust wakker. Ik gebruik dit masker al 3 jaar en slaap hier elke nacht mee. Mijn klachten van depressie , geprikkeld, last van voeten hebben er toe geleid om het masker te gaan gebruiken. Ik ben verbaasd dat mijn masker nu in de weg zit als ik ga slapen. Als ik wakker word, kijk ik recht op het schilderij dat ik van Anneke heb gekregen, ik word meegezogen in de energie van dat schilderij en dat voelt heel goed.

Stemming

Nog enkele veranderingen wil ik vertellen. Mijn stemming is goed, ik maak me minder zorgen over zaken die niet willen lopen in mijn leven, zoals solliciteren. Ik heb me hier nu bij neergelegd.

Maikel van der Velden

DvR

Een waardevolle VIP dag ervaren

Bij Anneke heb ik een waardevolle VIP dag ervaren. De aandacht, de heerlijke lunch en het gevoel wat het me gaf dat deze dag helemaal gericht was op mij en mijn vraag, was echt een SUPER ervaring. De sfeer was fijn en ook de professionaliteit en de aanpak van Anneke was van ware invloed om blokkades te doorbreken.

Schilderen

Ik heb voor het eerst geschilderd en dat was fenomenaal ik ervaarde dat ik buiten de lijnen aan het treden was, buiten het geijkte pad en dat was en is zo bijzonder. Het schilderij staat nu in m’n kamer en als ik naar m’n partner ga –we hebben een lat relatie- dan gaat het met me mee.Ik haal er veel kracht uit.

Na de VIP dag ben ik meer gaan staan voor datgene wat ik doe, en ben meer naar buiten aan het treden en ben meer in de actie van het DOEN.
Ik voel me heel dankbaar, dank je wel Anneke en veel succes met je mooie werk en wat jij aan de wereld te geven hebt!
2016-01-18 DvR

Als cadeautje heb ik haar een flesje Lemon gegeven om de losgekomen emoties direct te detox. samen met haar eigen gemaakt schilderij is deze set heel speciaal voor haar om in haar kracht te blijven.