Gratis meditatie voor 'leren ontvangen'
Download hier deel 1

Page content

article content

Wat gebeurt er als ik werk met de verschillende componenten in het creatieproces?

Ik combineer mijn schilders capaciteiten met mijn Healer vaardigheden. Door deze samen te brengen en er sterk healende componenten aan toe te voegen, ontstaat er op het doek een creatieve Healer. Als ik begin met een nieuwe creatie, verbind ik me eerst met de aarde en het universum om de boodschap te ontvangen, hoe ik te werk kan gaan. Ik zet de intentie dat deze creatie ook degene bereikt voor wie het bedoeld is, maar ook dat de Healing gericht snel en gemakkelijk zal verlopen, voor die persoon. Dan bereid ik het doek voor met gesso, dat er voor zorgt dat het doek niet het water en de componenten opneemt. Het zorgt ervoor dat de energieën niet in het doek trekken maar erbovenop komen liggen. Daar waar de creatie bedoeld is. Dit laat ik even drogen.

Twee componenten

Vervolgens kies ik een kleur. Deze kleur meng ik met het mineralen component, dit zorgt ervoor dat de energie in huis, omgeving en de mensen die daar zijn, geharmoniseerd en gevitaliseerd wordt. De 2 componenten vermeng ik weer met water, dat krachtige kristallen bevat. De kristallen houden de informatie vast, die tijdens het creatie proces ontstaan. Er ontstaat een gekleurde, waterachtige substantie. Dit laat ik op het doek uitlopen. Aan de hand van de grootte van het doek, gebruik ik meestal meerdere kleuren die ik zo verwerk als boven beschreven.

Kleuren

kleuren componenten

Kleuren hebben veel invloed in ons leven, we zijn ons dit eigenlijk nauwelijks bewust. Als je bewust bent wat kleur met je doet, kun jij je veel lekkerder voelen. Kleuren inspireren mij, geven mij energie, maar laat mij ook heel intuïtief creëren. Zo ook het mineralen component, zo gauw ik dit meng met kleur, gebeurt er iets. Het verhoogt nog meer mijn intuïtie en ik weet meteen welke effect het werk zal gaan krijgen. Als daarna de emotioneel helende component, de essentiële olie er nog bijkomt, begint het samenspel. Het overvloeien van de verschillende componenten ervaar ik als een samenspel om samen een hoge synergie aan te gaan. Het samengaan van de componenten levert veel meer Energie op, dan wat elk component alleen oplevert. Dat is de extra kracht van mijn Creaties.

Het creatieproces

Het creatieproces vergt veel tijd, omdat ik veel water gebruik en essentiële olie. Het proces kan uren tot dagen duren, de droogtijd is ook afhankelijk van de soort olie die ik gebruik. Deze techniek is een van de technieken die ik gebruik. Ik kies de techniek, afhankelijk van de opdracht die ik krijg. Ook de grootte van het doek speelt een rol in het creatieproces.

1wat-gebeurt-er

Hier enkele detailopnamen van de Creatie boven. Dit werk is een aantal uren in de zon gedroogd:

componenten creaties

In de buitenlucht werken heeft mijn voorkeur. De kleuren zijn helderder, zeker als de zon schijn. De laatste keer dat ik een werk heb gemaakt, heb ik binnen gewerkt. een aantal dagen steeds weer aangevuld, ook het creëren is een proces van dagen. De dag dat ik wil gaan afwerken schijnt tot mijn verbazing, de zon. Jas aan, sjaal om en ik naar buiten, in koud en helder weer heb ik mijn creatie gemaakt tot wat het nu is. Ja, de zon geeft ook extra Energie! De afwerking doe ik met metallic verf om de synergie extra te benadrukken. De kracht van de creatie beschrijf ik intuïtief, in verbinding met het Universum, de kleur(en), olie(ën), vitaal kracht van de mineralen en gedragen door de kristallen van het water.

Beschrijving van het werk

Dit is de beschrijving die ik heb gemaakt bij het bovenstaande werk:

Het werk helpt je losbreken uit negatieve overtuigingen van jezelf. Er ontstaan mogelijkheden die jij hebt, om overvloed om je heen te creëren met jouw creatieve kracht. Het geeft ruimte om oude rommel op te ruimen. Ook in huis, maak ruimte, ruim de zolder, kelder, kasten en laden leeg. Kleur geel geeft warmte, intelligentie, maakt zelfbewust en onderzoekt. Turkoois geeft evenwicht, tolerantie en humor. Het inspireert en geeft je een onafhankelijkheid.

Heb je vragen, of wil je meer informatie n.a.v. dit artikel? Laat dan onderstaand je reactie achter.

Comment Section

0 reacties op “Wat gebeurt er als ik werk met de verschillende componenten in het creatieproces?

Plaats een reactie


*